MASSA PLUUUUGG

tisdag-novell ska vara klar & jag har inte börjat, bra emelie (y)
onsdag-bok ska vara utläst & jag har läst 118 av 223 sidor..
torsdag-musikinlämning på 7 A4 ska bli inlämnat & hemkunskaps arbete & no prov
fredag-matte-prov

ska träffa denna sötis på torsdag oxå tror jag ♥

första advent

jobbade inte idag bara för att det va så lugnt med folk så att dom inte behövde mej, vilket var väldigt synd. så har bara legat i soffan & kollat på filmer med mamma idag typ (:
får väl se om det blir ngn skola imon eftersom det verkar snöa så mke nu så det är ju inte säkert att bussen kommer men det får jag kolla imon när jag vaknar . nu ska jag läsa lite i boken som ska vara utläst tills onsdag , puss

kort från amandas kamera

night flight bilder från igår!










nu orkar jag inte lägga upp mera bilder men det kommer upp massa på fb oxå så ni får kolla där ist! (:

hold my hand

sluta tidigt idag så mamma kom & hämta mej så när jag kom hem började jag städa & blev klar ganska tidigt faktiskt. sen har jag bah pluggat lite på engelska orden som e tills imon & chillat här typ. imon ärre FREDAG som ska bli förjävla gött! drar in till night flight med amandaaaa en sväääng efter skolan till 10 på kvällen för då måste jag hem eftersom jag ska upp å jobba på lördag liiiite. fick reda på igår att jag fick jobbet så kommer jobba varje lördag-söndag fram tills jag åker utomlands så känar la lite pengar iaf. det gillas rätt möööe nu faktiskt!


så jävla grym

har precis käkat..

seriöst, skolan är ett helvete. speciellt på morgonen när man får stå å vänta på bussen som är 20 min försenad varje dag .. hade prov idag i so, gick la sådär. på fredag har vi massa ord som vi ska kunna i engelska så jag ska la börja skriva in orden på glosboken så jag får in dom i huvvet tills på fredag & hoppas på det bästa!

plugget går före de andra så...

..jag har inte hunnit blogga eller ngt :o
becka sov hos mej inatt, vi pluggade till so-provet igår så jag kan la endel nu . eftersom vi har de imon så måste sitta å plugga lite ikv oxå, tycker faktiskt inte det är så tråkigt , vettefan vad som hänt med mej asså..är ftf sjuk oxå, hur jobbigt som helst men så tänker jag oxå på att om jag inte går till skolan kmr jag ligga efter så mke så jag har vart iskolan iaf! det är bara att bita ihop! sitter å knarkar halstabletter & dricker te ;o .. te e inte förjäkla gott men jag vill ju bli frisk snart.
idag efter skolan drog jag in till mammas jobb eftersom hon hade fixat en jobbinterjuv åt mej i resturangen på coop. hon skulle höra av sig imon & säga om jag får det eller inte men jag får hoppas på det!
om 2 min börjar paradise hotel så nu går jag ner & sätter mej i soffan med filt & myser lite.
puuuuuss

söööndag

har inte gjort alls mke idag, bara vart hos mina kusiner. är ju sjuk åså oxå så orkar ändå inte göra ngt typ.
imon är det skola oxå å jag måste dra dit även om jag e sjuk för vi har så jävla mke prov & sånt nu domhär 2 veckorna innan praon..ska bli så jävla skönt att vara borta från skolan i 2 veckor & ist praoa för efter det så drar jag ju utomland, längtar somfan!
men nu ska jag dra å hjälpa till med maten, för det e nämligen tackos, hihii ovanligt?nej .. vi äter de nästan varje söndag (a) puss

blöööööööööööö

kul att jag börjar bli sjuk. fast så varre ju inte de ;pPPppPpPpPppPpPPP
nu ska jag nana igen.
natttiiii

du är för bra för mej

kom precis ut ur duschen, ilgött varre! igår hade vi gymnastik på gympan så jag hängde bah i ringarna & gjorde massa saker så snacka om att jag har ont i hela kroppen nu eller... jag & amanda drog ju till fkp igår för att kolla oden & festa lite , blev la rätt lyckat tyckte jag. jag hade iaf kul! träffa många saknade folk måste jag säga ♥
vakna upp idag hos kalle med ont i halsen & huvudvärk, inte lika kul kanske. så idag är jag väl bara hemma & tar det lugnt framför datan med endel filmer skulle jag tro & kanske lite pluggande ifall jag orkar eftersom jag har så mke prov & sånt nu i veckan.men nu ska jag gå ner & göra lite varm oboý så min hals kanske kan må lite bättre & starta en film.

gammal bild

oden cup tyyyyyyyyyyyyyyyyyp

drar la till fkp nu då : DDDDDDDDDDDD

ANMÄL ER VETTJA!


det funkar! :D

20:23

hade provmiddag idag i skolan. allt blev fel i början, skulle leta fram receptet men då fanns de inte å massa:o men tillslut gjorde jag iaf potatisklyftor med vitlökssås & köttfärsbiffar . blev sådär men får nog iaf G .
när jag kom hem plugga jag typ i 2 timmar eller ngt sen har jag bah kollat paradise hotel & nu suttit här & har gjort ett tag (a) snackar med några småskitar på skajp gör jag oxåå....
längtar ngt jävla hårt tills imon iaf !

SKOLAN FTF ......

sitter iskolan med amanda malm & "pluggar" på läxhjälpen. hahahah. våran buss går inte förrän 15:40. när jag kommer hem ska jag väl bara plugga tror jag. rätt go dag säger jag bara, fast så varre ju inte de!
  
såg nu oxå att jag blev veckans blogg på http://minahwikstrom.blogg.se/  hihihih :D


söt & snygg klänning


dom här 2 skulle inte sitta fel..

LÄNGTAR TILL HELG

har la bah vart i skolan idag typ, lika tråkigt som vanligt.
efter skolan drog jag & becka till hentorp för att va med felix & alexander.vi gjorde la inte så mke mer än att chilla & snacka med lite musik . drog hem med halv 7 bussen så när jag kom hem va det nästan dax för paradise hotel. älskar programmet asså ♥

becka & felix

nu ska jag sova!

funderar lite på om jag ska börja med veckans blogg eller ngt i den stilen?
ni får la säga om ni tycker de eller inte så får jag se hur jag gör (;
men nu ska jag sova för imon är det skola å måste ju upp tidigt som vanligt-.-
naaaaaaaaatttiiiiii

fan nu kom jag på att jag missa paradise hotel...

får väl kolla på inspelningnen när mamma kommer hem från jobbet ist.

HAHHHAHA. troligtvis bara jag & becka som tyckte de va kul men hihih (a)
btw, så hitta vi de i so arbetet ;o

tog precis hål i örat, tar nog fler en annan dag men här har ni en bild (:

GRATTIS NELLIE ♥


dom nya kläderna som jag köpte på A6


bik bok 299:-

carlings 199:-

svar på kommentar


den filmen hade vi hemma. så jag har inte laddat ner den men här har du länken till att ladda ner filmen med svensk text (:

dagen va niiiiice

drog till ikea & a6 med mamma & bror. fick med mej en t-shirt & en tjocktröja hem . loveit. slänger la upp bilder på dom imon om jag hinner. sen när vi kom hem kolla vi paradise hotel & nu snackar jag skajp med lite folk hahah, dom har daaaaaamp . men nu ska jag kolla på pensionärsjävlar sen soooova & försöka att inte försova mej imon igen,hiihih.

nu går jag å lägger mej

naaaaattiii ♥

filmer

börjar tanka denna film nu

kollar på denna filmen först bara för att den är grymt bra

HISSAR




jag diggar min msn!

rätt så sugen på att börja


nu är jag trött

är trött somfan... & eftersom jag har lite planer för imon så kryper jag nog ner i sängen & smsar eller ngt en stund. för det är ju bra om man inte missar bussen imon & vaknar lite tidigare än 1 (:
g o d n a t t ♥

haha, go bild från festen förra helgen

att någonting man har kan försvinna så fort

igår drog jag & becka till stan å kolla på klassbandy i arenan . de va helt dött ;o .. knappt några folk eller ngt. sen kom iaf felix,viktor & alexander & mötte oss så drog vi till felix i hentorp å kika film åsånt, sen hömta beckas mamma oss vid halv 12 eller nått sånt. när vi kom till becka käka vi liten sen chilla vid tvn typ (:

idag vakna jag av att klockan ringde vid halv 10 för att pallan skulle hämta mej vid 11 så fick dra upp å fixa mej sen in till kavelbro & kolla lite med pallan . va även med julia lite , tog bussen hem klockan 2 & nu ska jag snart fixa mej innan gästerna kommer för det är kalass för min bror som fyller 18 idag.

igår & idag

igår va vi ju i gbg alla 9or från skolan. först universium sen nordstan sen ngn musikal som verkligen sög. somnade ju nästan . men förutom musikalen va de rätt så kul faktiskt! kom hem runt kvart över 1 då somna jag & becka direkt nästan.

idag

lediga från skolan idag ju så becka & jag vakna vid 10 tiden. vi käka lite frukost & gjorde iordning oss sen tog vi bussen till stan vid 1 tiden så drog hon hem & jag drog till kalle. drog hem med halv 7 bussen igen & sen dess har jag inte gjort så mke. har precis tatt bort sminket, så ska bara smörja in mej lite sen krypa ner i sängen & smsa lite. ska försöka somna tidigt idag så jag slipper vara trött imorgon när det är fredag . har rätt goa planer! men jag bloggar mer imorgon efter skolan, gonatt sötisar!

tisdagtisdagtisdagtisdagtisdag

lagom bra start på dagen ...går ut till linjebussen & väntar på en buss som är 20 min försenad;o bara för dendär jävla snön! hände inte så mke iskolan. men rätt kul dag ändå, förutom att det var kallt!
imorgon drar vi till göteborg med alla 9or på skolan så vi har bara 2 lektioner på morgonen. vi ska gå på universium & kolla på ngn göteborgs opera , hahah. får la se hur det kommer gå med alla cpe som går på våran skola men det blir nog bra! kommer hem runt 1 på natten sen sover becka hos mej till tosdag för då är vi lediga från skolan! gött somfan. på morgonen drar jag troligtvis ner till tidan för att sola med becka & mamma sen drar vi hem & fixar oss & efter det drar jag till falköping! efter denna veckan är det bara 3 veckor kvar i skolan innan alla 9or går på prao i 2 veckor. sen är det JULLOV & då drar jag & familjen till gran canaria elle va de heter i en vecka :D längtar rätt hårt till solen nu! menmen, får väl stå ut med snön sålänge. ikväll blir det nog bra att titta tv lite , det är ju paradise hotel ;g nu blev det ett långt inlägg kändes det som ;o


det finns ingen som du

det gick bra att gå upp idag faktiskt även om jag somna sent igår! chill skoldag va det oxå faktiskt - jag gjorde inte så mke. när jag kom hem från skolan så började jag baka bullar med mamma. dom blev riktigt bra enligt mej.
nu ska jag snart dra ner å käka men jag uppdaterar ikv igen!

så här såg mandas hår ut när vi vänta på bussen i helgen
för er som inte ser har håret blitt is  (:

hitta lite gamla bilder (:


jag i rödrandig tröja&byxor

jag i mitten med flätor

jag i rosa byxor till vänster

jag som knappt får plats haha :D

jag längst ner i mitten

haha, jag tycker det är så kul med gamla kort asså!
klassfotona är från när jag bodde i falköping (:

rätt seg helg

hemma hela dan idag med. segt är det men rätt så gött att sova ut å bara kika filmer en hel dag oxå!
imon är det skola, tycker det är bra så man får träffa alla igen men orka upp på morgonen får vi la se hur det går (a)
nu ska jag titta på familjen jones & käka glass, mums!

bilder från igår







haha, jävligt snygga bilder måste jag säga!

bilderna tog jag från facebook!

go kväll/natt igår!

måste tacka alla som va på fest i gudhem för en asrolig kväll,hihi.
måste lätt göras om snart igen.
tittade nyss på ngn barnfilm som va skitbra förutom att jag somna så jag såg inte slutet... men jag ska försöka att vara vaken lite till annars lägger jag mej väl i sängen å sover lite bara.

fkp nästa!

ikväll blir de fest i gudhem med snygga brudar ♥
sover hos jossi inatt. kommer hem imorron, puss

drar väl till fkp nu då


snygg jagvet.

13.10

hoppar in i duschen nu sen ska jag göra iordning mej för att ta bussen in till stan å möta nellie . har vi tråkigt i skövde drar vi nog till gbg å kanske går på bio . massa coolt å se bio i gbg haha (a)

00:52

NATTI! ♥

trött? - JA!

natten va la typ ....intresant? hahaha. den va fan rätt go iaf:D lana la med amanda,robban,dalle,jesper & emanuel i stp. kolla en del film & gjorde annat ist. sen efter att jag & amanda sovit i 3 timmar så tog vi tåget till skövde för jag skulle va hos frissan klockan 11. klippte & slinga håret, blev la inte helt nöjd men blond e jag ju iaf igen. efter de frågade mamma mej om jag ville med henne,magnus & joel på bio & eftersom jag inte hade ngt att göra så gick jag me.träffade rikard & tööj lite oxå innan bion. vi såg på toy story , så jävla bra haha :D fast somna nästan därinne.. när jag kom hem vid 4 tiden la jag mej i sängen å sov till 9 nångång men nu är jag ftf trött? ;o

imorgon ville nellie hitta på ngt så får väl se vad vi hittar på, men de blir nog bra som vanligt!
nu ska jag titta på filmen grown ups , kommer la somna säkert.

städat klart!

fifan va gött att allting är klart.
snart ska jag hoppa in i duschen sen tar jag bussen till stan med amanda. sen drar vi vidare till lan ngnstans haha. men det blir nog bra! sover där inatt sen imon klockan 11 måste jag va hos frissan för att slinga & klippa håret ;o hatar att gå till frissan egentligen , får väl hoppas på att det blir fint iaf.
nu måste jag dra om jag ska hinna
harre gött

dags att städa?

ligger kläder & annat skit på hela golvet + i hela soffan.dammigt somfan är det oxå så jag tror det är dags att börja städa om jag ska hinna med planerna för ikv :D
sätter på högtalarna på högsta volym bara så går de fort att bli klar!
uppdaterer sen när jag är klar puss

har tråkigt

AVTÄNDANDE FÖR KILLAR

  • om man talar illa om sina föräldrar,släktingar eller vänner.

  • att dricka för mycket utan att kunna koncentrera sig och ställer till med kaos.

  • är flörtig mot andra män eller om man inte gör någonting åt om någon klänger.

  • om man vägrar ta emot en kyss för att man inte vill sabba sminket.

  • om man pratar om sin ex.killar har inget om dina tidigare pojkvänner och hur mycket de krossade ditt hjärta.

  • inte vara allt för omhändertagande.det är okej om man vill ta hand om sin kille, men jag tror inte att dom vill känna som att dom e tsm med sin mamma.

RSS 2.0